Вардар ТВ - 04.02.2017

Во најновото издание на Вардар ТВ гости се голманите од машката ракометна екипа, Петре Ангелов и Арпад Штербик. Од разговорот ќе дознаете како почнале да играат ракомет, за нивната кариера, некоја анегдота, и што очекуваат сезонава во лигата на шампионите. Истовремено ќе ги видите и најновите вести од нашето спортско семејство.. 

понеделник, 6 февруари 2017 - 17:15