Вардар - ФТЦ (видео, ЛШ - 06.10.2017)

Ако сезоната се гледа според почетокот тогаш и оваа 2017/2018 ќе биде плодна за Вардар. Нашите девојки во првото коло го победија тимот на ФТЦ Реил Карго од Унгарија со 34-31 (20-11) освојувајќи ги двата бода.

понеделник, 9 октомври 2017 - 16:30