Турнир „Вардар 2017“: Вардар - Ростов (финале)

Рускиот тим Ростов е победник на вториот женски ракометен турнир „Вардар 2017" што се одржа во СЦ „Јане Сандански". Тимот од Ростов во финалето го победи Вардар со 33-26 (15-14).

вторник, 29 август 2017 - 12:07