Турингер - Вардар (видо, ЛШ - 12.11.2017)

Вардар победи со 31-29 на гостувањето во Германија кај Турингер во рамките од третото коло на Главната А група од лигата н ашампионите

вторник, 14 февруари 2017 - 11:21