Мец - Вардар (видео, ЛШ - 25.02.2018)

Вардар ќе игра во четврт-финалето на лигата на шампионите без оглед на поразот на гостувањето кај Мец во Франција од 22-24 (10-10).

понеделник, 26 февруари 2018 - 15:45