Циндриќ и Борозан гости во Вардар ТВ

Во најновата емисија на Вардар ТВ гости се ракометарите Лука Циндриќ и Вуко Борозан.Дознајте како почнале да играат ракомет, дали претходно биле активни во некој друг спорт.Циндриќ претходно имал најава за добра фудбалска кариера. Зошто го избрале токму Вардар како нивна дестинација во кариерата?И кој игра најдобро фудбал меѓу ракометарите?Погледнете ги и другите вести од семејстото на РК и ФК Вардар.Во ова издание гости се и фудбалерите Стефан Спировски и Дејан Блажевски

недела, 2 април 2017 - 16:46