Будуќност - Вардар (Видео, ЛШ - 29.01.2017)

Во првиот натпревар од главната група на ЛШ, Вардар како гостин го победи Будуќност во Подгорица со 31-28 (16-16)

вторник, 31 јануари 2017 - 13:54