За ракометните надежи: Освојте бесплатно нови Селект топки за целата екипа

Главниот спонзор на ЕХФ лигата на шампионите, Велукс почна нова кампања во која на младите тимови на возраст од 8 до 14 години им дава шанса да освојат комплет на нови топки, бесплатно.

Секоја екипа што ќе биде избрана ќе добие 12 нови топки, заедно со специјално дизајнирана торба за истите од Селект.
Едноставно треба да ја пополнат пријавата на www.veluxhandball.com и да чекаат да бидат извлечени.

Сезонава околу 4.000 топки од Селект, што е официјален снабдувач на топки на ЕХФ ќе бидат дистрибуирани низ Европа. При аплицирањето може да се избере големина на топките, од 0, 1 и 2.
Покрај топките како подарок, ќе биде извлечен и еден среќен тим што ќе добие ваучер во износ од 2.000 евра за купување на комплет тимска опрема.

За да се добие оваа награда, потребно е екипата да направи заедничка интересна фотка повторно да се испрати на www.veluxhandball.com каде ќе бидат со новите топки.

За да се учествува во ова, потребно е да се кликне на следниот линк http://www.veluxhandball.com/apply-for- balls и да се пријави за да се добие шанса за добивање на топки.

Било кој млад тим од Европа е добредојден да се пријави.

Доколку имате дополнителни прашања, може да се посети страницата www.veluxhandball.com и во делот на Q&A да се најдат сите потребни одговори.

 

четврток, 16 март 2017 - 09:35