Среќен роденден Јованка

Нашето десно крило Јованка Радичевиќ денеска го прославува својот 30 роденден

На Јованка и посакуваме многу среќа, успех и здравје во кариерата и животот.

Среќен роденден Јованка!

недела, 23 октомври 2016 - 10:10