Среќен роденден Барбара

Нашиот десен бек Барбара Лазовиќ денеска го прославува својот 30. роденден

На Барбара и посакуваме многу здравје и успех во кариерата и животот.

Среќен роденден Барбара!

четврток, 4 јануари 2018 - 10:16