Среќен роденден Андреа

Нашиот пивотмен Андреа Чанаџија денеска слави роденден.

Андреа Чанаџија го прославува својот 24 роденден.

На Андреа и посакуваме многу успех и среќа во животот и кариерата.

Среќен роденден Андреа!

понеделник, 9 октомври 2017 - 09:00