Среќен роденден Андреа

Нашиот бек Андреа Лекиќ денеска го прославува својот 30-ти роденден.

На Андреа и посакуваме многу успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Андреа!

среда, 6 септември 2017 - 09:16