Среќен роденден Андреа

Нашиот лев бек Андреа Пенезиќ денеска го прославува својот 32 роденден

На Андреа и посакуваме многу успех, здравје и среќа во животот.

Среќен роденден Андреа!

понеделник, 13 ноември 2017 - 09:00