Среќен ден на независноста!

Република Македонија денеска одбележува 26 години од успешно спроведениот референдум на кој македонските граѓани се изјаснија за самостојна и суверена држава.

Среќен ден на независноста!

петок, 8 септември 2017 - 16:44