На крајот на февруари 2020 продолжува женското првенство

Последниот викенд во февруари, односно на 29 февруари 2020 година продолжува првенството во женската ракометна лига. Треба да се одиграат уште 13 натпревари пред да биде прогласен шампионот на Македонија.

Првенството треба да заврши на 24 мај 2020 година. Две недели претходно треба да се одигра Ф4 турнирот во женска конкуренција.

среда, 25 декември 2019 - 17:43