Во СЦ „Јане Сандански“ се доигрува третото коло од Јуниор лигата

В недела во СЦ „Јане Сандански" се доигрува третото коло од Вардар Јуниор лигата. Натпреварите во ракомет стартуваат од 9 часот, додека мечевите во мини ракомет се од 13.50 часот.

На паркетот ќе видиме екипи кои се натпреваруваат во машка категорија 2008 /09, 2006/07, 2004/05 и девојки во категорија 2006/07. Ќе учествуваат екипи од Прилеп, Велес, Делчево и Скопје.

Распоред со саатници на натпреварите: saatnica_02.12.2018.pdf

петок, 30 ноември 2018 - 18:47