Вардар Јуниор лига викендов се игра во Прилеп

Прилеп е домаќин на натпреварите од Вардар Јуниор лигата, а таму ќе не пречека и нашата локална школа Филип Вардар. Во организација на Ракометната академија Вардар, Вардар Јуниор лигата годинава се организира по петти пат, а натпревари играат деца родни 2006 и помлади.

Натпреварите во Прилеп почнуваат во 12 часот в сабота, а се игра во спортскиот центар Добре Јовановски.
Во периодот до крајот на натпреварите, според распоредот треба да заврши во 17:45 часот, на теренот ќе ги видиме екипите на Филип Вардар, Бисинов Вардар, Преспа Вардар, Седмерец Вардар и Балтепе Вардар.

Распоред на натпревари: vardarjl.jpg

петок, 22 ноември 2019 - 10:41