Кети
Ангеловска

14

Датум на раѓање

Tuesday, 21 August 2001

Позиција

Среден бек

Висина

179см

ЕКИПА 2019/2020

Име Број Позиција
Ангела Костовиќ 24
Десен бек
Теодора Стаменкова 77
Десен бек
Сара Миновска 28
Десно крило
Ива Јаковчевска 40
Десно крило
Јована Трајкоска 1
Голман
Симона Грујовска 12
Голман
Андреа Илиќ 16
Голман
Марија Гоцевска 3
Лев бек
Милица Николиќ 97
Лев бек
Андреа Седлоска 31
Лев бек
Стефанија Ѓорѓиевска 8
Лево крило
Ивона Трпевска 21
Лево крило
Златица Васевска 88
Лево крило
Бојана Диневска 26
Лево крило
Ивана Џатевска 13
Пикер
Јана Паковска 15
Пикер
Катерина Дамјановска 93
Пикер
Ана Марија Божиновска 10
Среден бек
Ана Марија Коларовска 33
Среден бек
Марија Галевска 51
Среден бек
Кети Ангеловска 14
Среден бек
Ангела Гроздановска 23
Среден бек