Вардар пионерки / кадетки

Состав за сезона 2019/2020

Генерација родени 2004/2005 година


Состав:

Голманки: Вероника Ѓорѓиевска 1, Леа Христоска 16

Александра Коловска 13, Андреа Миланова 23, Борјана Коцева 91, Бојана Радевска 26

Борјана Коцева 17,  Зорица Андовска 7, Ива Ангеловска 20, Јана Равојска 9

Јована Трајановска 15, Магдалена Тошевска 18, Мила Крагељ 8, Мила Пешиќ 25

Теодора Ангелова 6, Наталија Максимовска 21, Сара Стефановска 11 

     

               

               

               

              

 

    Тренер:  Анжела Платон

     Помошник: Марија Папуџиева

 

 

 

 

 

 

 

      Координатор на младинските женски селекции: Индира Кастратовиќ