Симона
Грујовска

12

Датум на раѓање

понеделник, 27 октомври 2003

Позиција

Голман

ЕКИПА 2019/2020

Име Број Позиција
Ангела Костовиќ 24
Десен бек
Теодора Стаменкова 77
Десен бек
Сара Миновска 28
Десно крило
Ива Јаковчевска 40
Десно крило
Андреа Илиќ 16
Голман
Јована Трајкоска 1
Голман
Симона Грујовска 12
Голман
Марија Гоцевска 3
Лев бек
Милица Николиќ 97
Лев бек
Андреа Седлоска 31
Лев бек
Бојана Диневска 26
Лево крило
Стефанија Ѓорѓиевска 8
Лево крило
Ивона Трпевска 21
Лево крило
Златица Васевска 88
Лево крило
Катерина Дамјановска 93
Пикер
Ивана Џатевска 13
Пикер
Јана Паковска 15
Пикер
Ангела Гроздановска 23
Среден бек
Ана Марија Божиновска 10
Среден бек
Ана Марија Коларовска 33
Среден бек
Марија Галевска 51
Среден бек
Кети Ангеловска 14
Среден бек