Вардар - Младинки

Состав за сезона 2017/2018

 

Бекови: Анастасија Нелоска, Ивана Блажевска, Тамара Стојчевска, Ива Цветковска, Марија Дамовска, Марија Танчева, Марија Гоцевска, Кети Ангеловска, Дона Алушевска, Марија Костадиновска.

Крила: Елена Ивановска, Тамара Паланковска, Јована Величковска, Јована Софкоска.

Пикер: Клара Трајкова.

Голмани: Елена Бабунска, Викторија Сандева.

  Тренер: Анжела Платон
 
 Помошник
: Александра Кузмановска

Физиотерапевт: Александра Божиновска

Координатор на младинските женски селекции: Индира Кастратовиќ