Јана
Паковска

15

Датум на раѓање

сабота, 1 март 2003

Позиција

Пикер

ЕКИПА 2019/2020

Име Број Позиција
Теодора Стаменкова 77
Десен бек
Ангела Костовиќ 24
Десен бек
Сара Миновска 28
Десно крило
Ива Јаковчевска 40
Десно крило
Андреа Илиќ 16
Голман
Јована Трајкоска 1
Голман
Симона Грујовска 12
Голман
Марија Гоцевска 3
Лев бек
Милица Николиќ 97
Лев бек
Андреа Седлоска 31
Лев бек
Ивона Трпевска 21
Лево крило
Златица Васевска 88
Лево крило
Бојана Диневска 26
Лево крило
Стефанија Ѓорѓиевска 8
Лево крило
Јана Паковска 15
Пикер
Катерина Дамјановска 93
Пикер
Ивана Џатевска 13
Пикер
Ана Марија Коларовска 33
Среден бек
Марија Галевска 51
Среден бек
Кети Ангеловска 14
Среден бек
Ангела Гроздановска 23
Среден бек
Ана Марија Божиновска 10
Среден бек