Леонида
Гичевска

88

Датум на раѓање

сабота, 20 јуни 1998

Позиција

Лев бек

Висина

178см

Тежина

66кг

Екипа

Име Број Позиција
Андреа Кликовац 5
Десен бек
Барбара Лазовиќ 15
Десен бек
Татјана Хмирова 71
Десен бек
Александра Лакрабер 64
Десен бек
Јованка Радичевиќ 4
Десно крило
Сара Ристовска 91
Десно крило
Амандин Лејно 12
Голман
Ина Суслина 31
Голман
Јована Мицевска 16
Голман
Мирјета Бајрамовска 13
Лев бек
Леонида Гичевска 88
Лев бек
Андреа Пенезиќ 23
Лев бек
Теодора Керамичиева 24
Лев бек
Јована Саздовска 7
Лево крило
Полина Кузнецова 8
Лево крило
Марија Петровиќ 83
Пикер
Драгана Цвијиќ 72
Пикер
Андреа Чaнаџија 27
Пикер
Андреа Лекиќ 77
Среден бек