Вардар јуниор - Кадетки/Младинки

Состав за сезона 2017/2018

Голмани: Ивана Станчева, Јована Трајкоска, Симона Грујовска

Бекови: Сара Миновска, Ангела Гроздановска, Андреа Седлоска, Јана Арсовска, Мирјана Петковска, Лилијана Ивановска, Теодора Ѓошевска, Ангела Костовиќ, Јана Донева, Ангела Цветановска, Ана Исабел Гонзалес, Ана Марија Коларовска, Стефани Софтовска,

Пикер: Катерина Дамјановска, Ивана Џатевска,

Крила: Стефанија Ѓорѓиевска, Магдалена Насковска, Марија Галевска, Ива Јаковчевска

  Тренер: Драгана Пецевска


  Помошник
: Билјана Ристиќ

Координатор на младинските женски селекции: Индира Кастратовиќ