Јована
Саздовска

7

Датум на раѓање

недела, 27 јуни 1993

Позиција

Лево крило

Висина

177см

Екипа

Име Број Позиција
Андреа Кликовац 5
Десен бек
Барбара Лазовиќ 15
Десен бек
Татјана Хмирова 71
Десен бек
Александра Лакрабер 64
Десен бек
Сара Ристовска 91
Десно крило
Јованка Радичевиќ 4
Десно крило
Амандин Лејно 12
Голман
Ина Суслина 31
Голман
Јована Мицевска 16
Голман
Мирјета Бајрамовска 13
Лев бек
Леонида Гичевска 88
Лев бек
Андреа Пенезиќ 23
Лев бек
Теодора Керамичиева 24
Лев бек
Јована Саздовска 7
Лево крило
Полина Кузнецова 8
Лево крило
Марија Петровиќ 83
Пикер
Драгана Цвијиќ 72
Пикер
Андреа Чaнаџија 27
Пикер
Андреа Лекиќ 77
Среден бек