• 2 апр / 16:00
 • 1 апр / 18:00
 • 26 март / 16:00
 • 26 март / 15:30
 • 25 март / 18:30
  19:30
 • 21 март / 19:00
  24:31
 • 11 март / 17:30
  36:24
 • 5 март / 15:00
  42:28
 • 3 март / 16:30
  37:21
 • 26 фев / 17:30
  28:31

Livescore

 • Лига на шампиони - Главна Фаза 2016/17

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Вардар10712311:27915
  2Будуќност10703286:24814
  3ФТЦ10622290:26514
  4Мец10505273:23810
  5Турингер10217257:2865
  6Астраханочка10109229:3302
 • ВРХЛ 2017

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Будуќност220066:584
  2Вардар210167:592
  3Подравка210159:572
  4Крим200250:680
 • Женска лига 2016/2017

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Металург141301443:24839
  2Вардар СЦЈС151302471:32339
  3Куманово151005404:36930
  4Прилеп14608322:34718
  5Овче Поле154011326:42012
  6Гевгелија143011267:3559
  7Пелистер152013286:4576
 • ЕХФ Лига на шампиони - група Б 2016/2017

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Вардар6510220:14811
  2ФТЦ6411172:1549
  3Асраханочка6105156:1892
  4Лајпциг6105139:1962

Биди мангуп, навивај за Вардар!

Фан шоп

наскоро...

Дополнителни информации околу производите во фан шопот можете да добиете во продавницата што се наоѓа во сала во СЦ „Јане Сандански“ или на телефонскиот број:

+389 2 2401-984

Спонзори и пријатели