Мајса
Песоа

84

Датум на раѓање

вторник, 11 септември 1984

Позиција

Голман

Висина

177см

Тежина

65кг

Екипа

Име Број Позиција
Барбара Лазовиќ 15
Десен бек
Татјана Хмирова 71
Десен бек
Александра Лакрабер 64
Десен бек
Андреа Кликовац 5
Десен бек
Јованка Радичевиќ 4
Десно крило
Сара Ристовска 91
Десно крило
Амандин Лејно 12
Голман
Ина Суслина 31
Голман
Мајса Песоа 84
Голман
Андреа Пенезиќ 23
Лев бек
Камила Херем 7
Лево крило
Тамара Мавсар 8
Лево крило
Ања Алтхаус 20
Пикер
Андреа Човиќ 27
Пикер
Андреа Лекиќ 77
Среден бек
Сања Дамњановиќ 11
Среден бек
Дијана Илина 21
Среден бек