• 11 март / 17:30
 • 5 март / 15:00
 • 26 фев / 17:30
 • 12 фев / 14:00
 • 4 фев / 17:30
 • 29 јан / 19:30
 • 15 јан / 16:00
  38:29
 • 14 јан / 18:30
  29:30
 • 17 дек / 13:00
  22:29
 • 19 нов / 15:00
  22:45

Livescore

 • Лига на шампиони - Главна Фаза 2016/17

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Вардар4310134:1027
  2Будуќност4301106:926
  3ФТЦ4211116:1155
  4Мец420297:924
  5Турингер410391:1102
  6Астраханочка4004102:1350
 • Женска лига 2016/2017

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Металург121200387:20836
  2Вардар СЦЈС121002377:25530
  3Куманово12804310:29424
  4Прилеп12507257:29315
  5Гевгелија12309227:2979
  6Овче Поле122010240:3366
  7Пелистер122010224:3416
 • ЕХФ Лига на шампиони - група Б 2016/2017

  Поз.ЕкипаPWDLDP
  1Вардар6510220:14811
  2ФТЦ6411172:1549
  3Асраханочка6105156:1892
  4Лајпциг6105139:1962

Биди мангуп, навивај за Вардар!

Фан шоп

наскоро...

Дополнителни информации околу производите во фан шопот можете да добиете во продавницата што се наоѓа во сала во СЦ „Јане Сандански“ или на телефонскиот број:

+389 2 2401-984

Спонзори и пријатели